Рединг – Уест Бром сряда 12 Февруари

Двубоят между Рединг – Уест Бром ще се проведе на 12 Февруари (сряда) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Уест Бром се възползва от мястото си на върха на класацията през уикенда. Багите успяха да победят Милуоу с 2:0, за да се преместят с четири точки ясно предимство в горната част на таблицата.

Коефициентът за победа на Рединг е 3.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рединг – Уест Бром: Двубой Статистика

Като домакин, Рединг не е губил от Уест Бромич в последните 11 срещи помежду им.
Джордже Александру Пушкаш е голмайстора на Рединг с 6 гола. Чарли Остин има 8 гола за Уест Бромич.
Преди година Рединг бяха номер 22 в класирането с 26 точки. Сега са номер 16 с 39 точки.

Рединг – Уест Бром: Прогноза

Багите спечелиха с един гол в 67% от гостуваащите си мачове в тази лига, но над половината от домакинските поражения на Рединг дойдоха с един гол. Домакините са отстъпили във всеки от последните си пет мача у дома, но едва 39% от мачовете им са завършили с над 2,5 гола. Виждаме Уест Бром да претендира за още една победа без допуснат гол. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com