Рединг – Уотфорд сряда 29 Август

Двубоят Рединг – Уотфорд от  Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 29 август (сряда) от 22:00 часа. Уофърд се радва на мечтание за новата кампания на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Рединг е 4.20 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.80.  Коефициентът за победа на Уотфорд е 1.90. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рединг – Уотфорд: Статистика Н2Н

Уотфорд нямат загуба в последните си 8 мача.
Уотфорд са в победна серия от 3 мача.
Уотфорд са в серия от 4 поредни победи като гост.

Рединг – Уотфорд: Прогноза

Рединг загуби и двете си срещи у дома (1-2 в Дарби Каунти и 0-1 до Болтън Уондърърс) и те влязат в това като тежки аутсайдери. Независимо от това, ще бъдем внимателни със залозите в подкрепата за победата, знаейки, че Javi Gracia вероятно ще направи много промени в страната, която се отправи към летящ старт на новата кампания на Висшата лига.

Испанският мениджър все още има много оръжия, които могат да навредят на борбата с Читинг в редиците му и трябва да направим залога за победа на отбора с 1.90. Тъй като Уотфорд вкара два или повече гола във всяка от трите игри досега, ние ще подкрепим алтернативно залогът на Hornets Over 1.5 Team Goals.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Официални спонсори на EFL са: mitre, Ginsters, EA sports.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG