Рединг – Шефилд Юнайтед 03 Март

Двубоят Рединг – Шефилд Юнайтед от Купата на Англия ще се проведе на 03 Март (вторник) от 22:00 часа. Измина точно една година, откакто Шефийлд Юнайтед се срещаха с „Рединг“ на второ ниво. Сега Блейдс се намират на осмо място в класацията на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Рединг е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 1.85Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рединг – Шефилд Юнайтед: Статистика Н2Н

Рединг не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Шефилд Ютд.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 4 мача.
По време на последните 16 срещи с Рединг като домакин, Рединг спечели 7 пъти, при 1 равенства и 8 победи за Шефилд Ютд. Головата разлика е 21-19 в полза на Шефилд Ютд.

Рединг – Шефилд Юнайтед: Online Прогнозa

Blades са отбелязали под 2.5 гола в 70% от победите им в лигата им през този сезон. Те имат пет победи с 1-0 до името си досега, докато четири от последните им шест равенства в това състезание са били с точно един отбелязан гол.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet BG