Рейнджърс – Килмарнък 20 Февруари bet365

Двубоят между Рейнджърс – Килмарнък ще се проведе на 20 февруари (сряда) от 21:45 часа в среща от Купата на Шотландия. 2019 се движеше сравнително добре за Рейнджърс, но последните изяви накараха мнозина да започнат да се питат дали Жерс ще се съревновават със Селтик в дългосрочен план.

Коефициентът за победа на Рейнджърс е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33Коефициентът за победа на Килмарнък е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рейнджърс – Килмарнък: Двубой статистика

Килмарнък не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Рейнджърс нямат загуба в последните си 6 мача.
Рейнджърс не са губили в последните 6 свои домакинства.

Рейнджърс – Килмарнък: Прогноза

Натискът е и за двата отбора, за да удължат мача и да се изправят срещу Абърдийн в четвъртфиналите. Във всеки случай Kilmarnock са над представянето си, тъй като обикновено не са свикнали да се справят толкова добре, но Рейнджърс трябва да се справи и да избере да спечели купата или да се изправи пред друг сезон без трофей. Очакваме домакините просто да преминат оттук, тъй като те също ще имат 50 000 фенове, които ще ги подкрепят, така че ще заложим за Рейнджърс да спечели до нула и близо 1-0 резултат за Gers.

Официални спонсори на събитието са: Lidl.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига,сряда Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG