Рен – Ница неделя 01 Септември

Двубоят между Рен – Ница ще се проведе на 01 септември (неделя) от 16:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Досега Рен на Жулиен Стефан беше в невероятна форма с девет точки, взети от възможни девет. Те победиха Страсбург, Монпелие и ПСЖ с невероятни изпълнения.

Коефициентът за победа на Рен е 1.72. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Ница е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Рен – Ница: Статистика Н2Н 01 септември

Мбайе Нианг е голмайстора на Рен с 2 гола. Вилан Сиприен има 2 гола за Ница.
Рен са в победна серия от 3 мача.
Рен не са губили в последните 5 свои домакинства.

Рен – Ница: Прогноза

Срещите между двата отбора миналия сезон завършиха с равенство 0-0 и драматична победа с 2: 1 за Ница, който отбеляза автогол, пропусната дузпа и победи в 89-ата минута. Смятаме обаче, че този мач ще е в полза на Рен. Ница са доста слаби като гост, а Рен загуби само един от последните си 21 домакински мача.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com