Рибери продължи с тирадата си в социалните мрежи

Франк Рибери продължи с тирадата си в социалните мрежи във връзка с критиките за позлатената пържола, която яде в новогодишната нощ. Крилото на Байерн (Мюнхен) плати 1200 евро за специалитета в хотел в Дубай, но после отнесе доста упреци, че не цени парите. В първата си публикация за деня Рибери напсува недоволните, сега той продължи така:

“Дължа успеха си най-вече на Господ, на себе си и на тези до мен, които ме обичат и вярват в мен. А на останалите бих казал само, че сте никои”.

Футболистът е ядосан и на журналисти, като конкретно посочи Одрю Пулвар, която води шоуто Le Grand 8 по D8”. Тя беше една от най-крайните в критиките.

“Относно псевдожурналистите, които постоянно критикуват мен и това какво правя (последният пример е: цената на ястието, което съм консумирал): когато правя дарение (защото съм научен да дарявам, когато имам много), защо никое издание не говори за това? Не, вие предпочитате да говорите за семейните ми ваканции и да ровичкате в ежедневието ми като примерно какво съм бил ял. О, да, за тези безсмислици веднага сте на линия.

И да сложа край на това, ще се обърна към Одрю Пулвар – известна като г-ца “ПРАВЯ С ПАРИТЕ СИ КАКВОТО СИ ИСКАМ” – с нейните очила от черупка на костенурка за 3000 евро. Надявам се да се насочиш към нещо по-добро от псевдожурналистиката, чийто представител си ти.”

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.