Рига – Дъндолк сряда 17 Юли

Двубоят между Рига – Дъндолк ще се проведе на 17 Юли (сряда) от 19:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Тези две страни се срещат в Шампионската лига, като двойката се надява да избегне загубата от първото препятствие в най-голямата конкуренция в Европа.

Коефициентът за победа на Рига е 2.25Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Дъндолк е 3.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рига – Дъндолк: Двубой Статистика

Дъндолк нямат загуба в последните си 17 мача.
Рига ФК нямат загуба в последните си 4 мача.
Резултат от първият мач: Дъндолк – Рига ФК 0-0.

Рига – Дъндолк: Прогноза

Посетителите не са имали висок резултат в Европа през последните сезони. Те имаха поредица от сблъсъци с нисък скок, докато не успяха да намерят мрежата в предишните си три мача в Европа. Това е оставило Дъндолк като аутсайдери за това, особено срещу страна от Рига, която спечели единствената си друга домакинска игра в това състезание. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com