Риека – Абърдийн четвъртък 08 Август

Двубоят между Риека – Абърдийн ще се проведе на 08 август (четвъртък) от 21:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Абърдийн са на лов за голове през тази седмица, тъй като гонят прогресията в Лига Европа. Доновете ще пътуват до Хърватия в перспектива, където те ще се срещнат с Риека.

Коефициентът за победа на Риека е 1.61. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Абърдийн е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Риека – Абърдийн: Статистика Н2Н

Абърдийн нямат загуба в последните си 10 мача.
Риека не са губили в последните 11 свои домакинства.
Риека са в серия от 4 поредни домакински победи.

Риека – Абърдийн: Прогноза

Риека успя да управлява само две празни мрежи в 12 мача в Лига Европа, датиращи от срещата им с Абърдийн. Те пратиха пет гола на „Донс“ през този мач, но срещата у дома завърши с 2:2. У дома Риека допусна 12 гола в шест мача в Лига Европа, докато Абърдийн видя как двата отбора отбелязват гол в пет от последните си шест в това състезание. Предвид тази форма, ние подкрепяме BTTS в сблъсъка в четвъртък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com