Рикардо за Розберг – той ще е шампион

Асът на Ред Бул изненадващо обяви, че смята германеца за фаворит за световната титла пред Люис Хамилтън.

Австралиецът Даниел Рикардо залага на Нико Розберг да стане шампион при пилотите във Формула 1 и така да детронира съотборника си в Мерцедес Люис Хамилтън. Рикардо е впечатлен от формата, която демонстрира Розберг след лятната пауза.

Залози за световна титла на Розберг през този сезон се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете на Хамилтън да защити трофея си са оценени на 1.61.

С три поредни победи след лятната почивка Нико Розберг успя да навакса пасив от 19 точки и вече води с 8 пред Люис Хамилтън. Даниел Рикардо смята, че германеца няма да допусне обрат в оставащите шест състезания и ще грабне първата си световна титла.

„Преди лятната пауза, когато Люис успя да отвори аванс пред Нико, аз също смятах, че няма кой да достигне Хамилтън, но ето че Розберг се върна и го направи. Затова ще изненадам много хора като кажа, че Нико ще стане шампион“, каза Рикардо за Sky Sports.

Следващата спирка от календара на Формула 1 е надпреварата за Гран При на Малайзия през следващия уикенд. Коефициентът за победа на Рикардо на пистата „Сепанг“ е 12.00.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.