Рио Аве – Жил Висенте 09 Декември

Двубоят между Рио Аве – Жил Висенте ще се проведе на 09 Декември (понеделник) от 22:15 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Четири от последните шест състезателни срещи между тези два клуба са дали резултат под 2.5 гола, а Рио Аве са непобедени в последните си четири мача срещу Жил Висенте.

Коефициентът за победа на Рио Аве  е 1.65. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Жил Висенте е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рио Аве – Жил Висенте: Статистика Н2Н

Мехди Тареми е голмайстора на Рио Аве с 4 гола. Сандро Лима има 6 гола за Жил.
Жил Висенте се намира в победна серия от 3 мача в Примейра Лига.
По време на последните 11 срещи с Рио Аве като домакин, те имат 6 победи, при 3 равенства и 2 победи за Жил Висенте. Головата разлика е 14-7 в полза на домакините.

Рио – Жил Висенте: Прогноза

Рио имат домакинското предимство и по-добър отбранителен рекорд от своите гости през последните седмици, но гостите са фаворити по форма и вкараха три гола покрай Спортинг в Примейра Лига. Мачът в понеделник се определя като близък и вярваме, че двамата съперници ще отбележат взаимно. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com