Роджер Федерер – Милош Раонич 17 юни

Двубоят между Роджер Федерер – Милош Раонич ще се проведе на 17 юни (неделя) от 14:00 часа българско време в среща от финала на турнира в АТП  Щутгарт. С успеха 36-годишният Федерер, който през тази седмица се завърна на корта след почти 3-месечна пауза, си осигури завръщане на първото място в световната ранглиста, като измести испанеца Рафаел Надал.

Залози за победа на Федерер се приемат при коефициент от 1.30. Шансовете за успех на  Раонич  са оценени на 3.50. Коефициентът затова да има тайбрек в мача е 1.28.

Роджър Федерер се класира за първи път в кариерата си за финала на турнира по тенис на трева в германския град Щутгарт с награден фонд 656 хиляди евро. Поставеният под номер 1 швейцарец наниза 12 аса и надделя над четвъртия в схемата австралиец Ник Кирьос с 6:7 (2), 6:2, 7:6 (5) .

В спора за трофея Федерер ще се изправи срещу финалиста от „Уимбълдън“ през 2016 година Милош Раонич (Канада). Седмият в схемата Раонич завърши с 19 аса и детронира миналогодишния шампион и номер 2 в схемата Люка Пуй (Франция) с 6:4, 7:6 (3). Канадецът ще играе за първи път на финал от май миналата година в Истанбул. Той все още не е допуснал пробив в турнира досега в изиграните си 42 сервис-гейма.

 

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Mercedes

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com