Роджър Федерер – Миша Зверев bet365

Двубоят между Роджър Федерер – Миша Зверев ще се проведе на 13 юни (сряда) от 16:00 часа българско време в среща от втори кръг на турнира в Щутгарт, Германия (АТР 250). Швейцарецът има перфектен баланс срещу германеца, като дори няма загубен сет в досегашните им двубои.

Залози за победа на Федерер с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.36. Шансовете за успех на Зверев са оценени на 5.50. Коефициентът затова да има тайбрек в мача е 1.83.

Федерер пропусна целия сезон на клей и не се е появявал в тура от март месец насам, когато загуби още на старта на Мастърса в Маями от Танаси Кокинакис (Авсл). Той ще играе за трети път в Щутгарт, като върховото му представяне е 1/2-финала от дебютното му участие през 2016 година.

„Завърнах се и ще дам всичко от себе си да стигна по-далеч тази година. Ще видим как ще стартирам в първия мач. Това ще бъде първият ми турнир от три месеца насам, така че се нуждая от игрово време. Мисля, че настилката е по-добра от през предишни години. Да се надяваме, че и времето ще бъде по-добро“, сподели световният номер две преди началото на турнира.

Зверев вече изпробва настилката на „MercedesCup“, след като в среща от първи кръг надигра ветерана Михаил Южни (Рус) със 7-6(5) 6-3. Той спечели 91% от разиграните точки на първи сервис в своите подавания и наниза девет аса.

Федерер може да се похвали с пет победи от също толкова изиграни мача със Зверев. Най-скорошният от тях датира от миналия сезон на „свещенната“ трева на Уимбълдън и завършва при резултат 7-6(3) 6-4 6-4.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com