Родригес изигра изключителен мач за Байерн (Мюнхен)

Преотстъпеният от Реал Мадрид Хамес Родригес изигра изключителен мач за Байерн (Мюнхен) при категоричния успех с 3:0 над Шалке 04 като гост в двубой от петия кръг на Бундеслигата. В дебюта си като титуляр в германския елит южноамериканецът спечели дузпата за първия гол, сам вкара втория и асистира за третия.

С този успех първенецът събира 12 точки от 15 възможни и поне за едно денонощие ще бъде на върха.

Треньорът Карло Анчелоти продължи да прави промени в състава си с цел да разпредели силите на играчите си в сгъстения цикъл. Така сред титулярите не попаднаха имена като Тиаго Алкантара, Матс Хумелс, Жером Боатенг, Артуро Видал и Франк Рибери. На вратата беше Свен Улрайх, който до януари ще замества контузения Мануел Нойер. Бившият страж на Щутгарт се справи перфектно със задачите си, след като отрази две 100-процентови възможности на домакините в ситуации, в които техен играч излизаше сам срещу него. Хамес пък действаше като ляво крило в схема 4-2-3-1, което му даваше възможност да атакува със силния си ляв крак.
Домакините отново заложиха на постройка с трима централни защитници, а намиращите се в отлична форма Набил Бенталеб и Леон Горетцка трябваше да са основната заплаха за шампионите, но това не се получи и “миньорите” регистрираха второ поражение.

Байерн наложи превъзходство още от първата минута и до 10-ата Ралф Феерман вече беше спасил два изстрела на Себастиан Руди и Томас Мюлер.

В 22-ата Бастиан Очипка пропусна да изведе Шалке напред и малко след това шампионите удариха. В 24-ата минута Налдо центрира отляво и Налдо спря топката с ръка в наказателното поле. Главният съдия Марко Фритц призова на помощ системата за видео асистент и посочи бялата точка. От нея Левандовски реализира десетата си поредна дузпа – 1:0 за Байерн.

Само четири минути по-късно Хамес реализира дебютния си гол с екипа на мюнхенци и авансът беше удвоен.
В началните минути на второто полувреме колумбиецът центрира перфектно към Мюлер, но ударът му с глава срещна гредата.

Последваха две възможности за Шалке, но Гуидо Бургщалер и Йевген Коноплянка шутираха в аут.

И тъй като Байерн контролираше нещата, Анчелоти извади Левандовски, за да му даде почивка.

Хамес не беше приключил с магията си за деня и в 75-ата минута изведе появилият се като смяна Артуро Видал за крайното 3:0.

Серията на Байерн продължава с домакинство на Волфсбург в петък, след което идва ред за гостуването на Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.