Родъръм – Бирмингам понеделник 22 Април

Двубоят между Родъръм – Бирмингам ще се проведе на 22 Април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Родъръм изглеждаше на върха в перфектното време, тъй като поеха преднината срещу Суонзи в петък. Те поставиха отличен рекорд в Уелс, но в крайна сметка загубиха с 4-3 в една вълнуваща игра.

Коефициентът за победа на Родъръм е 2.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Бирмингам е 2.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Родъръм – Бирмингам: Двубой Статистика

Статистиката на Родъръм като домакин този сезон: 7-8-6.
Бирмингам нямат загуба в последните си 4 мача.

Родъръм – Бирмингам: Прогноза

Трябва да видим много голове в този мач, тъй като Родъръм не успява да задържи мрежата си празна у дома в последните си 15 мача тук. Бирмингам също е склонен да се представя слабо като гост, докато в последните си осем пътувания са отбелязали общо 30 гола. Като се има предвид, че Родъръм е видял двата отбора да отбележат в 76% от домакинските си мачове, с над 2.5 точки в последните си седем в турнира, очакваме голове в този мач. Две трети от игрите на Милърс на този терен видяха най-малко три гола, така че подкрепяме над 2.5 гола в срещата в понеделник.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com