Розенборг – БАТЕ Борисов 31 Юли

Двубоят между Розенборг – БАТЕ Борисов ще се проведе на 31 Юли (сряда) от 20:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Първият мач завърши с домакинска победа с 2:1 за Борисов. Сега, само с гол разлика, футболистите ще бъдат под напрежение, когато правят това посещение в Тронхейм.

Коефициентът за победа на Розенборг е 1.70Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на БАТЕ Борисов е 5.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Розенборг – БАТЕ Борисов: Двубой Статистика

Бате Борисов нямат загуба в последните си 13 мача.
Бате Борисов са в победна серия от 3 мача.
Резултат от първият мач: Бате Борисов – Розенборг 2-1.

Розенборг – БАТЕ Борисов: Прогноза

Розенборг е вкарал четири или повече гола в два от последните си три мача и три или повече в три от последните си пет. У дома те вкараха три или повече в пет от последните си седем също. С европейската им съдба до момента, можем да разчитаме на домакините да отбележат поне веднъж тази сряда.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com