Розенструик иска битка с Нгану

Розенструик иска битка с Нгану на UFC 249 и предложи организацията да предложи временна титла в тежка категория.

UFC 249 е планиран за 18 април, но главната битка пропадна, след като Хабиб Нурмагомедов се оттегли от главната битка, а Тони Фъргюсън иска да знае локацията на галавечерта, преди да приеме друг съперник.

Битката Розенструик – Нгану трябваше да се проведе в края на миналия месец, но беше отменена. Розенструик отправи предложение към организацкията от личния си профил в инстаграм. И предложи той и Нгану да оглавят главната битка на вечерта, а организацията да предложи временна титла в тежка категория.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com