Рома – Милан bet365

Двубоят между Рома – Милан ще се проведе на 25 февруари (неделя) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия. Милан влезе в тази игра, след като спечели 1-0 победа над Лудогорец в Лига Европа, като това ги изправя срещу Арсенал в кръг 16. Росонерите се надяват да напредват в Лига Европа, но Арсенал ще бъде твърд противник.

Коефициентът за победа на Рома  е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Милан е 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Рома – Милан: Статитика Н2Н

  • Рома са спечелили последните си 3 мача
  • Милан спечели 5 от последните си 6 мача
  • Рома са спечелили последните си 4 мача срещу Милан във всички състезания
  • Рома завършиха с по-малко от 2,5 гола в последните си 4 домакински мача срещу Милан във всички състезания
  • В 5 от последните 6 мача на Рома има по-малко от 2,5 гола

Прогноза

Един от играчите, който беше наистина впечатляващ за Рома, е младата турска звезда Ченгиз Ундер и в последните си четири мача, той вкара пет гола. Това включва жизненоважния гол в средата на седмицата и очакваме той да има отново положително влияние в неделя. Милано със сигурност ще тества защитата на Рома, като със сигурност те биха могли да вземат поне една точка от неделното дерби.

Под 2.5 гола

Милан да изравни или да победи – двоен шанс

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com