Рома – Торино 19 януари bet365

Двубоят Рома – Торино от  Серия А на Италия ще се проведе на 19 януари (събота) от 16:00 часаДосега Рома имаше непоследователна кампания през сезона, но поредица от три победи в последните четири кръга ги върна обратно в конкуренцията за топ-4 място за Шампионска лига през следващия сезон.

Коефициентът за победа на Рома  е 1.61.  Равенството в мача е оценено с 4.00.  Коефициентът за победа на Торино е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рома – Торино: Статистика Н2Н

Статистиката на Рома като домакин този сезон: 5-3-1.
Статистиката на Торино като гост този сезон: 2-8-0.
Рома са в победна серия от 3 мача.

Рома – Торино: Прогноза

Рома са на шесто място и са само две точки от Лацио на 4-то място. Могат ли римляните да запазят добрата форма и да спечелят четвъртата си поредна победа във всички състезания в събота следобед? Рома отбеляза 24 гола в 9 домакински мача  през този сезон и те ще разполагат с талисмана Един Джеко за мача след продължителната му контузия.

Торино претърпя елиминация в  Coppa Italia миналия уикенд, когато паднаха с 0-2 у дома от Фиорентина. Преди това те изпратиха Empoli с 3: 0 у дома и изравниха 1-1 с Lazio на Olimpico. Интересното е, че Il Toro са непобедени при гостуванията си този сезон. Те имат доста странен рекорд от осем равенства и две победи в десет гостувания в Серия А този сезон.

Рома да спечели
Рома – Над 1.5 гола

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG