Роналдо готов да се върне на терена

Кристиано Роналдо ще направи първата си изява след финала Евро 2016, когато Реал Мадрид ще се срещне лице в лице с Осасуна в Бернабеу тази събота! Крилото на суперзвездата не беше включен в нито едина от две Ла Лига победи на Реал, докато той също седеше на скамейката при поражение от Португалия от Швейцария – първата им конкурентна игра, от като спечелиха Евро 2016 в Париж през юли.Имаше съмнения около готовността на Роналдо да се върне, но той потвърди, че очаква да играе някаква роля в мача срещу Осасуна.

„Аз съм добре, аз отивам да играя“, заяви в четвъртък на 31-годишният футболист.

Доклади в Испания предполагат, че треньорът на Реал Мадрид, Зинедин Зидан ще използва своята звезда напред за кратък период от време в съботния мач, за да се тества възстановяването му.

Реал Мадрид са 13/2, за да победи Осасуна 4-0.

Докато Роналдо е аут, Гарет Бейл взимаше своя дял от светлината на прожекторите.

Уелсецът вкара два пъти в седмицата по откриването Ла Лига печелейки на Реал Сосиедад, докато той също отправи скоба в средата на седмицата, както Уелс – бити в Евро 2016 полуфинала от Роналдо и Португалия – победен Молдова 4-0 в тяхното отваряне World Cup 2018 квалификацията.

Реал Мадрид направиха перфектно начало с Барселона за вътрешния сезон, след взематата с 3-0 победа на Сосиедад с успеха от 2-1 у у дома срещу Селта.

Барса междувременно заковаха Бетис с 6-2.

Сегашният шампиони са 5/6, за да спечели Ла Лига този сезон, докато европейските шампиони на Зидан са 5/4, за да изтръгне вътрешната титлата от страна на Луис Енрике.

Виж всички спортни залози и прогнози за Футбол от Bet365

Бет БГ | www.bet-bg.com

Save