Роналдо може да изведе Португалия до трофея в Русия 25 март

Бившият защитник на Реал Мадрид не крие възхищението си от нападателя Роналдо.

Залози за победа на Португалия над Унгария у дома в събота в среща от световните квалификации се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете на Роналдо да се разпише в мача са оценени на 1.50. Коефициентът за титла на „Екипа дас Кинтас“ на шампионата на планетата в Русия следващата година е 26.00.

Португалия сътвори сензацията на Евро 2016, грабвайки трофея след успех във финала над домакина Франция. Кристиано Роналдо се контузия в началото на двубоя с „петлите“ и не успя да го доиграе, но се представи изключително силно по време на целия турнир. Роберто Карлош смята, че Роналдо има сили да изведе Португалия до нов триумф.

„Роналдо е номер едно. Стилът му на игра много се промени, но той както и преди е изключително важна фигура и в Реал Мадрид и в националния отбор на Португалия. С него португалците могат да вземат още една гръмка победа – да спечелят Световното първенство в Русия“, каза бразилецът за L’Equipe.

Карлош не пропусна да похвали и своя сънародник и играч на Барселона Неймар. Бившият ас на Реал е на мнение, че звездата на Барселона се доближава все повече до Роналдо и Лионел Меси, и прогнозира, че не след дълго бразилския голаджия ще стане номер едно.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG