Рочдейл – Шросбъри петък 30 Март

Двубоят между Рочдейл – Шросбъри ще се проведе на 30 март (петък) от 17:00 часа в среща от Лига 1 на Англия.
Истински бум се очаква в петък следобед, когато Рочдейл е домакин на Шросбъри в супер важна афера от двете страни.

Коефициентът за победа на Рочдейл е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Шросбъри е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Рочдейл – Шросбъри: Двубой статистика

Dale са били по-успешни в историята и те водят в статистиката между двете страни с пет победи.

Rochdale са особено господстващи в мачовете в Crown Oil Arena, където са спечелили 9 и са загубили само 2 от 15 сблъсъка с Blues.

Всеки от последните четири мача H2H е видял началните страни, които идват на върха (Shrewsbury три пъти и Rochdale веднъж).

 

Рочдейл – Шросбъри: Прогноза.

Домакините успяха да намерят мрежата само два пъти в последните четири мача. Тъй като сега се изправят срещу една от най-трудните защитни линии в състезанието, наистина е трудно да се очаква фестивал за голове.

За да обобщим всичко, очакваме много близка игра с много малко шансове за голове в двата края. Под 2.5 гола ФТ е банкер, докато типстърите, които си играят с точни резултати, могат да се опитат с безрезултатно равенство.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Лига 1 на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG