Рубин Казан – Динамо Москва 30 Ноември bet365

Двубоят между Рубин Казан – Динамо Москва ще се пороведе на 30 ноември (петък) от 18:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Червено-зелените се борят за победа във Висшата лига. От 15-те си мача те имат 9 равенства, които са повече от всяка друга страна в състезанието.

Коефициентът за победа на Рубин Казан е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Динамо Москва е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рубин Казан – Динамо Москва: Двубой статистика

FC Dinamo Moscow не е побеждавал в последните си 5 срещи.
FC Rubin Kazan не е побеждавал в последните си 4 срещи.
FC Dinamo Moscow нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Рубин Казан – Динамо Москва: Прогнози

Домакините са по-добре в защита у дома. Посетителите обаче не спечелиха нито един мач този сезон. Най-вероятно този мач ще приключи като равенство в петък. Оттук може да бъде поставен залог на мача, за да завърши като равен с коефициент 3.00.

Три от последните мачове, които се играеха тук, имаха малка печалба. Последните 2 мача на Динамо завършиха с 0:0. Същата оценка бе постигната и в последната домакинска игра на Казан. Така че мисля, че в тази предстояща игра можем да видим безрезултатно равенство. Така един залог може да бъде поставен на правилен резултат 0-0.

Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG