Рубин Казан – Енергия Хвабаровск 09 Декември

Двубоят между Рубин Казан – Енергия Хвабаровск ще се проведе на 09 декември (събота) от 15:30 часа в среща от Висшата лига на Русия. И двата отбора искат да сложат край на загубите си в лигата, когато се срещат в събота.

Коефициентът за победа на Рубин Казан е 1.28Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Залози за това Енергия Хвабаровск да победят се приемат със ставка 13.00.

Рубин Казан – Енергия Хвабаровск: Двубой статистика

Отборите се срещнаха за пръв път в руско първенство във Висшата лига по-рано този сезон и се установиха за равенство от 1-1.

Те се бяха срещнали в по-ранни игри с две победу, поделени между всяка страна.

И трите състезателни срещи между страните видяха по-малко от три гола.

 

Рубин Казан – Енергия Хвабаровск: Прогнози

Очаква се това да е тесен сблъсък с двата отбора, които се борят за мотивация в края на продължителна победа.

Освен това и двете страни се борят да вкарат голове. Рубин не вкара в 9 от последните си 11 мача на всички места, докато SKA в 7 от последните си 9 мача.

Така че под 2.5 гола трябва да е автоматичният първи избор за тази руска среща на Висшата лига. Междувременно, съдейки по неспособността на SKA да предотврати пораженията по пътя, Рубин можеше да се промъкне тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG