Рукинзо – Мусонгати петък 27 Март

Двубоят между Рукинзо – Мусонгати ще се проведе на 27 март (петък) от 13:30 часа от Висша Лига на Бурунди. Рукинзо отбеляза три победи след последната победа с 2:0 у дома срещу отбора на дъното на таблицата Лес Лиер през миналата седмица, докато Мусонгати изравни за 1:1  у дома с Ле Месаджър Нгози.

Коефициентът за победа на Рукинзо е 4.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Мусонгати е 1.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рукинзо – Мусонгати: Двубой статистика

Musongati са спечелили 2 от последните си 3 срещи с Rukinzo.
Musongati са непобедени в последните си 5 мача в лигата.
Musongati са спечелили последните си 2 гостуващи мача.

Рукинзо – Мусонгати: Online Прогноза

Мусонгати са със 16 точки и осем места над Рукинзо в таблицата във Висшата лига и се изправят един срещу друг в петък като фаворити с три победи, две равенства и само едно поражение от последните си шест мача. Очакваме убедително представяне от гостуващия отбор и победа в тяхна полза.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Burundi Premier можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com