Ръководството на Борусия (Д) се скара на Обамеянг

Ръководството на Борусия (Дортмунд) е останало крайно недоволно от думите на голмайстора на тима Пиер-Емерик Обамеянг, че през лятото трябва да напусне отбора, ако иска да премине на по-високо ниво.

По тази причина спортният директор Михаел Цорк се е срещнал с 27-годишния габонски нападател и го е призовал да се съсредоточи върху изявите си на терена.

Обамеянг има 100 гола в 166 мача за „жълто-черните“, след като пристигна на „Сигнал Идуна Парк“ през лятото на 2013 година, като само от началото на този сезон има 20 попадения.

„Имахме кратка среща с Обамеянг и го посъветвах да дава по-малко интервюта за плановете си през лятото и да се фокусира повече върху борбата за място в Шампионската лига през следващия сезон“, заяви Цорк пред вестник „Вестдойчен Алгемайнен“.

„С него имаме чудесни отношения, но трябва да покажем на феновете, че нашият фокус е върху спортния аспект на играта“, добави директорът.

На тима на Борусия, който е на четвърта позиция в Бундеслигата, му предстои дерби с втория в класирането тим на РБ (Лайпциг) този уикенд.
bet365

 

bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.