Саарбрюкен – Фортуна Дюселдорф 03 Март

Двубоят Саарбрюкен – Фортуна Дюселдорф а Купата на Германия ще се проведе на 03 Март (вторник) от 19:30 часа. Домакините са изненадата в четвъртфиналите на Купата на Германия през този сезон. Те доказаха, че могат да победят отбори от Бундеслигата като ФК Кьолн.

Коефициентът за победа на Саарбрюкен е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 1.70. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Саарбрюкен – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Saarbrucken са в серия от 3 поредни домакински победи.
Saarbrucken са в победна серия от 5 мача.

Саарбрюкен – Фортуна Дюселдорф: Online Прогноза

Домакините са на върха на класацията на лигата си и са вкарали много голове през този сезон. Но най-важният им момент бяха победите за Купата срещу Регенсбург и ФК Кьолн. Посетителите са в зоната на изпадащите в Бундеслигата, но са изправени пред по-твърда опозиция от своите съперници. Така че подкрепяме тясна победа за гостуващата страна, като очакваме и двата отбора да отбележат в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 DFB Pokal можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com