Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения 14 Август

Двубоят между Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения ще се проведе на 14 август (сряда) от 19:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. След като превъзхожда домакинството на гостите в първия мач, някои от ключовите играчи на Сабуртало претърпяха наранявания, поставяйки малка преднина с една цел.

Коефициентът за победа на Сабуртало Тбилиси е 2.35. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Арарат Армения е 2.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: FC Ararat-Armenia – Сабуртало Тбилиси 1-2.
Сабуртало Тбилиси са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения: Прогноза

Въпреки че домакинът има тясна преднина с един гол, посетителите със сигурност могат да отбележат отново в мача. Техните техники за късни голове и непрекъснати атаки от страна на противника може наистина да създадат главоболие за домакините през деветдесетте минути. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com