Салернитана – Венеция сряда 05 Юни

Двубоят Салернитана – Венеция от Серия Б на Италия ще се проведе на 05 юни (сряда) от 21:45 часа. След типично италианско закъснение, плейофът на Серия Б се завръща. Тези две страни като че ли бяха спасени, след като лигата понижи Палермо автоматично – въпреки че клубът завърши на трето място.

Коефициентът за победа на Салернитана е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Венеция е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Салернитана – Венеция: Статистика Н2Н

Като домакин, Спортива Салернитана не е губил от Venezia в последните 5 срещи помежду им.
Спортива Салернитана са в серия от 5 поредни загуби.
По време на последните 8 срещи с Спортива Салернитана като домакин, Спортива Салернитана спечели 3 пъти, при 4 равенства и 1 победи за Venezia. Головата разлика е 8-5 в полза на Спортива Салернитана.

Салернитана – Венеция: Прогноза

Venezia завърши сезона с няколко по-добри резултати, но те също допуснаха твърде много. И двата отбора отбелязаха в последните си четири мача от кампанията, докато допуснаха в последните си 13 пътувания. Salernitana са допуснали в 11 поредни мача, което наистина не ни дава увереност в техните отбранителни способности. Предвид техните проблеми, очакваме и двете страни да бъдат способни да се справят с проблемите. И двата отбора, които ще отбележат, е нашият избор за тази първа среща. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie B можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com