Сам Куери – Таро Даниел сряда 22 Август

bet365Двубоят между Сам Куери – Таро Даниел ще се проведе на 22 август (сряда) от 02:00 часа българско време в среща от втори кръг на турнира в Уинстън Салем, САЩ (АТР 250). Досега двамата не са мерили сили на официално равнище.

Коефициентът за победа на Куери е 1.30, а шансовете му да вземе откриващия сет са оценени на 1.36. Залози за успех на Даниел можете да правите с коефициент 3.40.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Куери пропусна първия кръг като един от топ поставените в основната схема. 30-годишният тенисист от Сан Франциско постигна само една победа в Синсинати миналата седмица, а в Уинстън Салем е трикратен 1/2-финалист – 2012, 2013 и 2014 г.

Заемащият 76-та позиция в ранглистата Даниел надви австралиеца Джон Милмън с резултат 6-4 7-6 (7) в дебютния си мач в основната схема в Северна Каролина. Израсналият в САЩ японец ликува с титлата на клея в Истанбул през април и от началото на сезона има баланс от 12 победи и 12 загуби.

Победителят от двубоя между Куери и Даниел ще играе в следващия кръг с босненеца Дамир Джумхур или представителя на домакините Тенис Сандгрен. Ставката затова Сандгрен да излезе победител от тази първа официална схватка помежду им e 2.25.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com