Санта Клара – Спортинг 16 Декември

Двубоят между Санта Клара – Спортинг ще се проведе на 16 Декември (понеделник) от 20:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Спортинг спечели последните си пет срещи със Санта Клара и двата отбора са вкарали в два от тези сблъсъци, докато три от тези срещи са постигнали над 2,5 гола.

Коефициентът за победа на Санта Клара е 3.80. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Спортинг е 1.95. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Санта Клара – Спортинг: Статистика Н2Н

Санта Клара не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Спортинг КП.
Карлос Карвальо е голмайстора на Санта Клара с 2 гола. Бруно Фернандес има 5 гола за Спортинг КП.
Osama Rashid има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Санта Клара. Idrissa Doumbia е с 4 за Спортинг КП.

Санта Клара – Спортинг: Прогноза

Уверени сме, че Спортинг ще спечели в понеделник вечер и предвиждаме и двата отбора да отбележат в мача. Гостите се насочват към мача като ясни фаворити като имат отличен рекорд срещу домакините. Санта Клара се бори за победа в лигата и се плъзна по-близо до зоната на изпадащите, докато носят заплаха за целта и не очакваме от тях да вземат точки в понеделник.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com