Сантос с интерес към Бастиан Швайнщайгер bet365

Старши треньорът на бразилския футболен гранд Сантос Доривал Жуниор потвърди за интереса си към бившия германски национал Бастиан Швайнщайгер. Специалистът заяви, че е провел разговори с клубната управа за възможността Швайнщайгер да бъде привлечен в състава от Манчестър Юнайтед.

32-годишният полузащитник на влиза в плановете на мениджъра на англичаниите Жозе Моуриньо и през този сезон не е записал нито една игрова минута в официален мач.bet365

„Казах на ръководството, че трябва да опитаме да привлечем голямо име от световния футбол или поне да опитаме. Това беше само препоръка…Няма да ни навреди, ако пробваме. Не говорим само за Швайнщайгер, но за други играчи. Футболист от подобна класа може само да вдигне нивото на отбора, но той трябва да има желание и амбиция за изява“, заяви Доривал.

Швайнщайгер тренира основно в дублиращия отбор на Манчестър Юнайтед през кампанията досега, въпреки че вчера беше включен в групата при домакинското 1:1 срещу Уест Хам от Висшата лига.

Бившият капитан на Германия, който има осем титли в Бундеслигата с Байерн (Мюнхен) и спечели шампионската лига с баварците през 2013 година, през август заяви, че няма да играе повече в Европа, ако напусне „Олд Трафорд“.bet365bonus code
bet365