Сан Антонио Спърс – Лос Анджелис Клипърс 21 Януари bet365

Двубоят между Сан Антонио Спърс – Лос Анджелис Клипърс ще се проведе на 21 януари (понеделник) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. От началото на сезона тексасци и калифорнийци играха три пъти, като в два от сблъсъци на страната на победителя излезе Спърс, в това число с 125-87 точки у дома на 13 декември.

Залози за нова победа на Сан Антонио се приемат с коефициент 1.25, а вероятността Клипърс да се поздрави с успеха е оценена на 4.20. Линията за общо над 222.5 точки в мача се котира на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA

Сан Антонио огорчи Минесота Тимбъруулвс с 116-113 точки в петък за осмата си победа в миналите 11 мача. Момчетата на Грег Попович са шести на Запад с 27 победи в 47 срещи. А на своя паркет са допуснали само шест поражение в общо 24 домакинства.

Най-добрият реализатор на тексасци Демар Дерозан не игра срещу Минесота поради травма. Но се очаква да бъде на линия за идния двубой. Ламаркъс Алдридж и Руди Гей се постараха отсъствието му да не се усети, завършвайки съответно с по 25 и 22 точки.

ЛА Клипърс отстъпи с 94-112 от Голдън Стейт Уориърс в петък за четвъртото си последователно поражение като домакин и общо пето в лигата. „Ножиците“ имат баланс от 24-21 победи, включително 10-11 далеч от дома. Което им отрежда осмо място в таблицата на Запад.

Клипърс е без третият си най-резултатен играч в лицето на Лоу Уилямс (разтежение), а в петък загуби и третия по резултатност Данило Галинари, който получи спазми в областта на гърба. Треньорът Док Ривърс потвърди, че Галинари ще отсъства 2-3 мача, а това ще даде повече поле за изява на Тобиас Харис, който заби 28 точки срещу Уориърс.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG