Сан Лоренцо – Емелек петък, 11 Август

Двубоят между Сан Лоренцо – Емелек ще се проведе на 11 август (петък) от 03:45 часа след полунощ в среща от Купа Либертадорес. Сан Лоренцо и Емелек подобриха рекорда си от предходния мандат на Копа Либертадорес, когато не успяха да преминат на груповата фаза на състезанията.

Коефициентът за победа на Сан Лоренцо е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози затова Емелек да победят се приемат със ставка 5.25.

Сан Лоренцо – Емелек: Двубой статистика

Сблъсъкът от началото на юли в „Estadio Banco del Pacifico“ беше първата среща между двете страни.

емелек контролираше терена, но Fernando Belluschi от Сан Лоренцо беше на негово място. Което направи единствената разлика в средата на първата половина на мача.

Сан Лоренцо – Емелек: Прогноза

Еквадорците не могат да играят отбранителен футбол и очакваме от тях да се изправят пред първата минута от мача.

Това трябва да остави много място за Сан Лоренцо и да видим домакинската победа като единствената логична опция за залагания тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Купа Либертадорес са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция. Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа. Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG