Сарпсборг – Старт бет365

Двубоят между Сарпсборг – Старт ще се проведе на 16 май (сряда) от 19:00 часа в среща от Елитсериен на Норвегия. Сарпсборг вече е видял доста трудности в девет отварящи се кръга на новата кампания „Елитесериен“, но те ще влязат в домашната среща в сряда с новодошлите в лигата Старт като огромни фаворити, за да закрепят положението.

Коефициентът за победа на Сарпсборг е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Старт да победят се приемат със ставка 6.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Сарпсборг – Старт:  Двубой статистика

Това ще бъде първата среща на H2H след две години за тези две страни, след връщането на Start в елитния футбол.

Sarpsborg спечели всяка от последните две срещи със „Start“, като вкара пет гола в този процес.

Сарпсборг има пет победи, три равенства и загуби едва един от деветте мача пред публиката.

Сарпсборг – Старт: Прогноза

Войските на Марк Демпси станаха мечтател за началото на кампанията във висшето си поделение. Побеждавайки Тромсо с 4-1 у дома в завесата през март. Въпреки това, те отнеха само една точка в оставащите осем мача на сезона, което е само добро предимство за скалата на дъното на лигата, която стои пред сблъсък №10 в състезанието на Сарпсборг.

Гостите вкараха само два пъти в последните седем мача и притежават най-лошия защитен рекорд с по 20 гола в девет мача досега. Като се има предвид, че ще се изправи срещу опозицията, която спечели доверието. Като победи Stromsgodset далеч от дома в неделя, просто не можем да очакваме нищо друго освен пълна победа за Bakke и хората му тук.

Домакинската победа е банкер на 1.50.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Елитсериен на Норвегия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: SpareBank, telenor, Scandic.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG