Сасуоло – Болоня неделя, 24 Септември

Двубоят между Сасуоло – Болоня ще се проведе на 24 септември (неделя) от 19:00 часа в среща от Серия А на Италия. След като побеждава Каляри, Сасуоло най-накрая завърши серията от трите си загуби. Това също така бележи първата победа на сезона за Neroverdi и те ще се надяват да продължат с това, тъй като те поемат Болоня в неделя.

Коефициентът за победа на Сасуоло 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Залози за това Болоня да победят се приемат със ставка 3.75.

Сасуоло – Болоняо: Двубой статистика

Сасуло и Болоня се срещнаха седем пъти (шест състезателни). Neroverdi имат две победи, три загуби и три равенства. Sassuolo са виждали под 2.5 гола в последните си 6 мача срещу Болоня във всички състезания.

Сасуоло – Болоня: Прогноза

След втория мач Sassuolo успя да вкара във всеки от последните си три мача, но току-що спечели един от петте. Междувременно Болоня ще се чувства уверена, след като обвърже Интер; това беше резултатът, който им трябваше, след като загубиха 2-1 срещу Фиорентина и не успяха да отбележат загуба с 3: 0 за Наполи. Това ще бъде супер оспорван мач, който би могъл да се осъществи.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG