Сасуоло – Рома събота 01 Февруари

Двубоят Сасуоло – Рома от Серия А на Италия ще се проведе на 01 Февруари (събота) от 21:45 часа. Това са две страни, които биха могли да завържат подобна форма през този сезон. Сасуоло изглежда е в непоследователна форма, но те заявиха пет от шестте си победи до момента срещу страни от долната половина на класацията.

Коефициентът за победа на Сасуоло е 4.00. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Рома е 1.80. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Сасуоло – Рома: Статистика Н2Н

  • Статистиката на Рома като гост този сезон: 6-3-1.
    Доменико Берарди е голмайстора на Сасуоло с 9 гола. Един Джеко има 9 гола за Рома.
    Преди година Сасуоло бяха номер 11 в класирането с 29 точки. Сега са номер 15 с 23 точки.

Сасуоло – Рома: Прогноза

Сасуоло допусна три или повече гола срещу Интер, Рома и Аталанта още този сезон. Домакините изглеждат уязвими в защита, докато Рома вкарва 25 пъти в девет мача срещу долните осем отбора в класацията. Очакваме гостите да победят срещу Сасуоло и то убедително. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com