Сасуоло – Рома събота 18 Май

Двубоят Сасуоло – Рома от  Серия А на Италия ще се проведе на 18 май (събота) от 21:30 часа. Борбата за финалната четворка продължава в Серия А този уикенд, тъй като Рома преследва още една победа. Те си завърнаха добрата форма под Клаудио Раниери, която включва 2-0 победа над шампионите Ювентус миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Сасуоло е 5.75. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Рома е 1.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сасуоло – Рома: Статистика Н2Н

Статистиката на Сасуоло като домакин този сезон: 5-9-4.
Рома нямат загуба в последните си 7 мача.
По време на последните 5 срещи с Сасуоло като домакин, Сасуоло спечели 0 пъти, при 0 равенства и 5 победи за Рома. Головата разлика е 11-1 в полза на Рома.

Сасуоло – Рома: Прогноза

Giallorossi са спечелили до нула в четири от последните си шест мача, докато техните само две победи в топ 10 са завършили с 1-0. Като се има предвид, че са имали под 3.5 гола в 83% от пътуванията си, смятаме, че могат да получат голяма стойност с по-малко от четири гола, отбелязани в посещението си в MAPEI.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com