Саутпорт – Транмиър 17 Декември bet365

Двубоят Саутпорт – Транмиър от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 17 декември (понеделник) от 21:45 часа. Саутпорт спечели заслужена втора поредна победа с втора поредна тренировка на Tranmere Rovers след зашеметяващо усилие преди две седмици в Prenton Park.

Коефициентът за победа на Саутпорт е 4.00. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Транмиър е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутпорт – Транмиър: Статистика Н2Н

Записът от статистиката обаче не се  харесва доста на домакините тук.

Те все още трябва да победят Транмиър, преди шестата среща с местните съперници от Мерсийзид.

Супер бялата армия спечели два мача и изравни в три от петте H2H игри със Southport досега.

Саутпорт – Транмиър: Прогноза

Посетителите имат качество на своя страна, тъй като играят в две по-горни дивизии от Southport. Независимо от това, те не успяха да оправдаят фаворитския маркер на домашния терен и като се има предвид, че ще се изправят срещу тълпата и при повторението, е трудно да се играе за победа на гостите с коефициент 2.05.

Домакините са подобрили своето представяне значително след като са направили лошо начало на кампанията на Националната лига Север. Те все още седят на разочароващото 19-то място в съответната им дивизия, но те ще се отправят към това безпомощно в последните девет срещи във всички състезания.

Саутпорт вкара два или повече гола в седем от последните девет мача по време на състезания и ние можем ясно да ги видим на терена срещу отбор, който позволи три или повече гола в три от последните четири пътувания.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG