Саутхамптън надигра с 4:1 Евертън на „Сейнт Мери“

Саутхамптън надигра с 4:1 Евертън на „Сейнт Мери“, с което задълбочи още повече тежката криза, в която се намират „карамелите“. За една седмица разпасаната команда на Дейвид Ънсуърт допусна цели 11 гола, девет от които в последните четири дни.

Душан Тадич (18′) даде заслужена преднина на „светците“, но гостите се добраха до изравнително попадение чрез Гилфи Сигурдсон (45′). След почивката два гола на Чарли Остин (52′, 58′) и един на Стивън Дейвис довършиха Евертън.
Преди този двубой „светците“ бяха отбелязали общо шест попадения в първенството на свой терен от началото на сезона.
Саутхамптън започна много силно този двубой. Още в 13-ата минута шут на Остин срещна гредата. Пет минути след това Душан Тадич откри резултата. Райън Бертранд проби по левия фланг, след което центрира перфектно към сърбина, който докосна веднъж топката, след което я прати във вратата на Пикфорд.
В 36-ата минута домакините спокойно можеха да получат дузпа, след като центриране на Дейвис удари лакътя на Кийн. Кевин Френд обаче реши, че бранителят не е можел да избегне контакта и не даде сигнал за нарушение.
При цялото това предимство на домакините Евертън изненадващо изравни в самия край на първата част след страхотен удар на Гилфи Сигурдсон.
В началото на втората част Чарли Остин реши всичко в полза на „светците“ след два гола с глава. Първо, в 52-ата, нападателят засече центриране на Бертранд. Топката рикошира в напречната греда и влезе във вратата на Пикфорд. Шест минути след това Остин повтори упражнението след центриране на Тадич.
В 87-ата капитанът Стивън Дейвис оформи крайния резултат след техничен удар от границата на наказателното поле.
Саутхамптън вече има 16 точки, които отреждат на „светците“ десетото място във временното класиране. Евертън е на две точки над зоната на изпадащите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.