Саутхемптън – Челси 14 април

Двубоят между Саутхемптън – Челси ще се проведе на 14  април (събота) от 13:30 часа в мач от Висшата лига на Англия.   Саутхемптън отчаяно се нуждаят от точки за да останат в лигата. Трябват им 3 точки, за да се преместят в безопасната зона. Отборът последно записа три поредни поражения въпреки новият мениджър Марк Хюз.

Коефициентът за победа на Саутхемптън е 4.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на  Челси  е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Саутхемптън – Челси: Статистика Н2Н за двубои

  • Челси имат  четири поредни победи срещу Светиите.
  • Саутхемптън спечели само веднъж в последните си 9 срещи от Висшата лига срещу сините , изравни 2 и загуби 6.
  • Пет от последните си 7 Н2Н срещи на всички места показаха, че и двата отбора отбелязаха. Това се случи и в Саутхемптън.
  • Челси са без загуба в последните 4 мача на стадион „Сейнт Мери“, с 3 победи и 1 равенство.
  • Освен това, сините загубиха само 1 от последните си 10 посещения в Саутхемптън във всички състезания, спечелиха 7 и два пъти изравниха.

Прогноза

Светиите не успяха да подобрят защитата си този сезон и тенденцията продължава през последните седмици. Отборът допусна 8 гола в последните 3 мача. Освен това те имат само 1 победа в 19 мача от Висшата лига.

Челси, въпреки трудностите, все още успяват да създадат достатъчно шансове за гол  срещу отборите в долната половина. Техният проблем е лошия фронт, но не може да се очаква това да продължи вечно предвид качеството на играчите в единайсетте. Но и тяхната защита не бе достатъчно добра в предишните мачове, затова очакваме, че може да допуснат гол на „Сейнт Мери“. Все пак Челси трябва да  изпревари противниците ситук.

Челси да спечели. Също така  BTTS и над 2,5 гола

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com