Саутхямптън – Лестър 25 август

Двубоят Саутхямптън – Лестър от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 25 август (събота) от 17:00 часаСаутхемптън не са играли твърде лошо този сезон, но все още не са спечелили. Първият им мач завърши с 0: 0 срещу Бърнли, а след това губиха с 2-1 срещу Евертън, но в края на мача успяха да наложат равенство.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 2.40.  Равенството в мача е оценено с 3.00.  Коефициентът за победа на  Лестър е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутхямптън – Лестър: Статистика Н2Н

По време на последните 17 срещи с Саутхемптън като домакин, Саутхемптън спечели 9 пъти, при 5 равенства и 3 победи за Лестър. Головата разлика е 27-18 в полза на Саутхемптън.
Мачове от миналия сезон: 1-4 (Саутхемптън домакин) и 0-0 (Лестър домакин).

Прогноза

Това трябва да е интересна игра и очакваме голове в нея, основният ни залог ще бъде за играта, която се отваря във втората половина и там мислим, че ще видим целите. Лейчестър е бил ударен от няколко удара напоследък, докато Саутхемптън е потупал вратата за победа и току-що беше нещастен.

Полувреме с най- много голове: 2-ро полувреме
Саутхемптън да победи

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG