Саутхямптън – Норич 04 Декември

Двубоят между Саутхямптън – Норич ще се проведе на 04 Декември (сряда) от 21:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Два от последните три отбора в класацията на Висшата лига тази седмица, тъй като тези две страни имат за цел да променят представянето си.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 1.72Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Норич е 4.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутхямптън – Норич: Двубой Статистика

Дани Ингс е голмайстора на Саутхемптън с 7 гола. Теему Пуки има 7 гола за Норич.
Като домакин, Саутхемптън не е губил от Норич в последните 7 срещи помежду им.
По време на последните 14 срещи с Саутхемптън като домакин, Саутхемптън спечели 8 пъти, при 4 равенства и 2 победи за Норич. Головата разлика е 25-14 в полза на Саутхемптън.

Саутхямптън – Норич: Прогноза

Саутхямптън спечели само един от последните си 12-те начални старта у дома (19:00 или по-късно) във Висшата лига (D4 L7), като победи Фулъм с 2:0 през февруари. Междувременно, далеч от дома, Норич е без победа в последните си 14 вечерни мача във Висшата лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG