Саутхямптън – Уотфорд 30 Ноември

Двубоят между Саутхямптън – Уотфорд ще се проведе на 30 ноември (събота) от 19:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Когато Ралф Хасенхутл наближава първата си годишнина като мениджър на Саутхемптън, той ще се замисли за шокиращия си старт на сезона.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Уотфорд е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутхямптън – Уотфорд: Статистика Н2Н

Нюкасъл не са губили в последните 5 свои домакинства.
По време на последните 20 срещи с Нюкасъл като домакин, Нюкасъл спечели 7 пъти, при 4 равенства и 9 победи за Ман Сити. Головата разлика е 25-22 в полза на Ман Сити.
Мачове от миналия сезон: 2-1 (Нюкасъл домакин) и 2-1 (Ман Сити домакин).

Саутхямптън – Уотфорд: Прогноза

Две от гостуващите срещи на Уотфорд през този сезон завършиха с 1-1, а със Саутхямптън отбеляза средно 0,83 гола на мач у дома, докато Уотфорд управлява 0,67 гола на мач като гост и смятаме, че това е атрактивна опция за правилното прогнозиране на резултата. Да не говорим за този факт, че и двете им срещи през миналия сезон завършиха с 1-1. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG