САЩ – Холандия жени неделя 07 Юли

Двубоят между САЩ – Холандия жени ще се проведе на 07 юли (неделя) от 18:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Жените на Джил Елис, сякаш са изпратили най-голямата си опасност и ще си позволят да запазят трофея, който спечелиха само преди четири години.

Коефициентът за победа на САЩ е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Залози за това Холандия да победят се приемат с коефициент 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

САЩ – Холандия жени: Двубой статистика

САЩ нямат загуба в последните си 15 мача.
САЩ са в победна серия от 12 мача.
Холандия са в победна серия от 10 мача.

САЩ – Холандия жени: Прогноза

От гледна точка на залаганията, „САЩ да спечелят и под 2.5 гола” хваща окото. По отношение на цялостното качество, САЩ имат повече, отколкото холандците. Очакваме домакинска победа и под 2.5 гола. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за FIFA Women’s World Cup по Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 FIFA World Cup можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com