Северна Ирландия – Австрия 18 ноември bet365

Двубоят между Северна Ирландия – Австрия от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 18 ноември (неделя) от 19:00 часа  на стадион Уиндзор Парк – Белфаст. Отборите играят в Групова фаза – Лига В – Група 3.

Коефициентът за победа на Северна Ирландия в идния дуел е 3.30, а равенство се приема с коефициент от 3.25. Коефициентът за победа на  Австрия е оценен на 2.40.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Северна Ирландия – Австрия: Статистика

Като домакин, Северна Ирландия не е губил от Австрия в последните 4 срещи помежду им.
Северна Ирландия се намира в губеща серия от 3 мача в Гр. 3 УЕФА Лига на Нациите, Лига В.

Австрия победи Северна Ирландия с 1: 0 през октомври

Северна Ирландия – Австрия: Прогнози

Das Team, подобно на колегите си, играе много силно под ръководството на Франко Фода. Нито един от последните пет мача, които са играли, не е завършил с голове и в двата края. Като се има предвид, че те трябва да играят с отбранително настроена опозиция в неделя, трябва да изберем под 2.5 гола FT като основен вариант за залог тук.

Що се отнася до резултата, стойността е в домакините, които никога не са губили домакински мач срещу Австрия. Можете да подкрепите домакинската победа или да двоен шанс или равенство на полувремето като алтернативни варианти тук.

Под 2.5 гола FT
Равенство в полувремето

Спонсори на събитието са: VolkswagenHisense, booking.com, Alipay. bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG