Севиля – Атлетик Билбао

Двубоят Севиля – Атлетик Билбао от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 18 май (събота) от 17:15 часа. В някои отношения това е най-важната среща от последния уикенд в Ла Лига. Както Севиля, така и Атлетик Билбао имат за какво да играят по отношение на състезанието за Европа. Севиля все още има шанс да завърши на 4-то място.

Коефициентът за победа на Севиля е 1.85. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

Висам Бен Йедер е голмайстора на Севиля с 17 гола. Иняки Уилямс има 13 гола за Ат. Билбао.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 16 в класирането с 43 точки. Сега са номер 7 с 53 точки.
По време на последните 25 срещи с Севиля като домакин, Севиля спечели 14 пъти, при 7 равенства и 4 победи за Ат. Билбао. Головата разлика е 46-24 в полза на Севиля.

Севиля – Атлетик Билбао: Прогноза bet-bg

Тъй като Севиля е домакин и ще се бори на всяка цена за 4-та позиция в класацията на Ла Лига, ние залагаме за домакинска победа в събота, както и мача да завърши с под 2.5 гола.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com