Севиля – Атлетик Билбао 03 Януари

Двубоят Севиля – Атлетик Билбао от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 03 януари (петък) от 22:00 часа. Севиля загуби жизнено място в надпреварата за титлата през декември след равенство срещу Осасуна и изненадващо 1-2 домакинско поражение срещу Виляреал.

Коефициентът за победа на Севиля е 1.61. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 5.75. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Билбао като гост този сезон: 1-5-3.
Лукас Окампос е голмайстора на Севиля с 5 гола. Раул Гарсия има 5 гола за Ат. Билбао.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 17 в класирането с 19 точки. Сега са номер 7 с 28 точки.

Севиля – Атлетик Билбао: Прогноза

Все още очакваме доста близко състезание по отношение на резултата, тъй като посетителите са постигнали средно само един гол на мач извън дома. Но това трябва да се превърне в удобен резултат за отбора на Lopetegui, които могат да си подсигурят мястото си в класирането с още три точки. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com