Севиля – Гранада събота 25 Януари

Двубоят Севиля – Гранада от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 25 януари (събота) от 22:00 часа. Изпълняващият се мач в Ла Лига миналия уикенд видя Севиля да пътува до Сантяго Бернабеу, за да се изправи срещу наскоро коронованите шампиони на Суперкопа Реал Мадрид.

Коефициентът за победа на Севиля е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Гранада е 9.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Гранада: Статистика Н2Н

Лукас Окампос е голмайстора на Севиля с 5 гола. Антонио Пуертас има 4 гола за Гранада.
Фернандо има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Севиля. Роберто Солдадо е с 8 за Гранада.
По време на последните 7 срещи с Севиля като домакин, Севиля спечели 5 пъти, при 0 равенства и 2 победи за Гранада. Головата разлика е 20-7 в полза на Севиля.

Севиля – Гранада: Прогноза

На правилния пазар за резултати ще се радваме на победа в полза на андалуските гиганти въз основа на средно допуснатите голове на Гранада от два гола на мач за техните пътувания през този сезон. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com