Севиля – Ейбар неделя 10 Февруари bet365

Двубоят Севиля – Ейбар от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 19:30 часа. Севиля не успя да се възстанови от тежката загуба от 6:1 от Барселона в мача реванш на четвъртфиналите на Копа дел Рей в Камп Ноу.

Коефициентът за победа на Севиля е 1.66. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Ейбар е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Ейбар: Статистика Н2Н

Като домакин, Севиля не е губил от СД Ейбар в последните 7 срещи помежду им.
Висам Бен Йедер е голмайстора на Севиля с 10 гола. Чарлс има 9 гола за СД Ейбар.
Статистиката на СД Ейбар като гост този сезон: 1-4-5.

Севиля – Ейбар: Прогноза

Посетителите ще влязат в мача в много по-високо настроение. Преди седем дни те спечелиха огромна победа с 3:0 над Джирона, за да пробият в горната половина на класацията на Примера Дивизион. Eibar значително подобри атакуващите си демонстрации в края на краищата, тъй като те отбелязаха осем гола в последните три срещи.

Тъй като имаше много голове в последните срещи между тези две стрни, определено имаме основания да заложим на залога над 2.5 гола като основна опция тук.

Изборът на стойност ще бъде Севиля, за да спечели и BTTS, тъй като Los Rojiblancos обикновено играеше много добре в домашния кръг досега през сезона. Мъжете на Пабло Мачин имат 7 победи, 2 равенства и само една загуба от десетте домакински излети в лигата.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG