В Севиля се надяват да привлекат Нолито

Новият старши-треньор на Севиля Едуардо Берицо се надява, че бившият му възпитаник Нолито ще бъде едно от първите му нови попълнения на „Рамон Санчес Писхуан“. Берицо е добре запознат с качествата на испанския национал след съвместната им работа в Селта Виго в продължение на два сезона.

Залози затова Севиля да успее да се пребори с Барса, Реал и Атлетико за шампионските отличия в Испания през новия сезон 2017/18 се приемат с коефициент 151.00.

Нолито подсили Ман Сити (2.87 да стане шампион на Англия) през миналото лято от Селта срещу 13.8 млн. британски лири. Той обаче не успя да се наложи в състава на Пеп Гуардиола и наскоро призна. Че иска да напусне в търсене на повече игрови минути, за да увеличи шансовете си да попадне в селекцията на Испания за Мондиал 2018 (9.00 за триумф на Испания с купата).

„Харесвам много Нолито, защото го познавам добре. Той притежава страхотни качества и е много добър в атака. Дали ще успеем да го привлечем все още не е сигурно, но нашето желание е да го доведем в клуба. Негов евентуален трансфер при нас зависи изцяло от работата на колегите“, заяви Берицо на пресконференция при официалното си представяне на “Рамон Санчес Писхуан“.

В същото време ръководството на Севиля съобщи, че се опитва да договори за постоянно Стеван Йоветич. Който игра под наем в тима през миналия сезон от Интер. Спряганите имена за напускане на клуба през това лято пък са тези на Витоло (Атлетико Мадрид) и Стивън Н’Зонзи (Ювентус). Но андалусийци подчертаха, че нямат намерения да се разделят с двамата си основни играчи.

Севиля завърши на четвърто място в Ла Лига през миналата кампания под ръководството на Хорхе Сампаоли, който напусна. За да поеме националния отбор на родината си Аржентина (10.00 да спечели Мондиал 2018). Новият наставник Берицо, който бе начело на Селта през последните три години. Възнамерява да направи някои промени в отбора в стремежа си да покачи нивото и да подобри резултатите през идната кампания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG